Stobben frezen

De afgezaagde of gekapte boomstronk van een boom (of grote struik) wordt ook wel een stobbe genoemd. Deze stobbe blijft achter in de grond na het rooien van de boom en kan behoorlijk in de weg liggen van bijvoorbeeld nieuwe bestrating, beplanting of gazon. De boomstronk zal er dus gedeeltelijk of helemaal uit moeten worden gehaald. Dit kan gedaan worden door uit te graven of uit te frezen met behulp van een stobbenfrees (ook wel stronkenfrees genoemd). Stobbenfrezen is vaak de beste methode, want hiermee wordt er nauwelijks beschadiging aan de tuin aangebracht. Ook hoeven er bij stobbenfrezen achteraf geen zware boomstronken meer afgevoerd te worden, omdat deze al door de machine zijn versnipperd.

Meer weten over stobben of boomstronken frezen?

Wilt u weten wat JTG voor u kan betekenen? Neem contact op met Jildert Teijema: 06 17 21 26 42, stuur een mail of vul het contactformulier onder aan de pagina in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op.

Misschien bent u ook geinteresseerd in

Contact en offerte

Nieuwsgierig naar wat JTG voor u kan betekenen? Op zoek naar een deskundig advies? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project?

Neem dan contact op met Jildert Teijema: 06 17 21 26 42 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

JTG Grond- en groenwerk
Suderpolderwei 1
8842 LR Welsrijp (Friesland)

Telefoon: 06 17 21 26 42
Email: info@jtg-grondengroenwerk.nl
KVK 60123389

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht