Maaiwerk

Bij het verzorgen van grond en groen hoort natuurlijk ook het maaien van gras. Hiervoor zijn diverse manieren mogelijk, zoals met of zonder opvang (of afvoer) van bijvoorbeeld het verschralen van bloemenweides en/of gras. JTG verzorgt al jaren het maaien – en onderhoud – van grasvelden op diverse sport-, recreatie- en bedrijventerreinen voor bedrijven, instellingen en gemeenten.

Machines

JTG beschikt over een 120 cm brede cirkelmaaier, een 120 cm brede klepelmaaier met opvang en een 80 cm brede arm-klepelmaaier met een reikwijdte van 3 meter.

Meer weten over maaiwerk?

Wilt u weten wat JTG voor u kan betekenen? Neem contact op met Jildert Teijema: 06 17 21 26 42, stuur een mail of vul het contactformulier onder aan de pagina in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op.

Misschien bent u ook geinteresseerd in

Contact en offerte

Nieuwsgierig naar wat JTG voor u kan betekenen? Op zoek naar een deskundig advies? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project?

Neem dan contact op met Jildert Teijema: 06 17 21 26 42 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

JTG Grond- en groenwerk
Suderpolderwei 1
8842 LR Welsrijp (Friesland)

Telefoon: 06 17 21 26 42
Email: info@jtg-grondengroenwerk.nl
KVK 60123389

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht