Egaliseren

Egaliseren is een grondbewerking die (vaak na het frezen) plaats vindt om een mooi vlak en egaal geheel te verkrijgen. Het wordt vaak uitgevoerd voor de realisatie van cultuurtechniek, infrastructuur of bouwprojecten. Bij dit soort projecten is een goede ondergrond erg belangrijk; het draagt bij aan een sterke basis voor onder andere de aanleg van grasvelden, paden, wegen, bestrating of vloeren. Egaliseren kan op verschillende manieren. JTG doet dit bijvoorbeeld met een kilverbak / egalisatieraam of graderblad bevestigt onder een compacte tractor, dus voor elke situatie een passende manier.

Machines

JTG heeft de beschikking over een 120 cm brede kilverbak, een 140-170 cm breed graderblad en diverse egalisatieramen.

Meer weten over egaliseren?

Wilt u weten wat JTG voor u kan betekenen? Neem contact op met Jildert Teijema: 06 17 21 26 42, stuur een mail of vul het contactformulier onder aan de pagina in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op.

Misschien bent u ook geinteresseerd in

Contact en offerte

Nieuwsgierig naar wat JTG voor u kan betekenen? Op zoek naar een deskundig advies? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project?

Neem dan contact op met Jildert Teijema: 06 17 21 26 42 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

JTG Grond- en groenwerk
Suderpolderwei 1
8842 LR Welsrijp (Friesland)

Telefoon: 06 17 21 26 42
Email: info@jtg-grondengroenwerk.nl
KVK 60123389

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht