Profileren

JTG is expert op het gebied van lasergestuurd profileren. Deze vorm van kilveren wordt gedaan om een mooi profiel/oppervlakte te creëren. Het wordt vaak uitgevoerd voor de realisatie van cultuurtechniek, infrastructuur of bouwprojecten. Bij dit soort projecten is een goede ondergrond erg belangrijk; het draagt bij aan een sterke basis voor onder andere de aanleg van grasvelden, paden, wegen, bestrating of vloeren. Lasergestuurd profileren kan op verschillende manieren. JTG doet dit bijvoorbeeld met een kilverbak / egalisatieraam of graderblad bevestigt onder een compacte tractor, dus voor elke situatie een passende manier.

Machines

JTG beschikt over een dubbel afschotlaser (inclusief machine-ontvangers) en een 140-170 cm breed graderblad midden onder een compact-tractor.

Meer weten over profileren?

Wilt u weten wat JTG voor u kan betekenen? Neem contact op met Jildert Teijema: 06 17 21 26 42, stuur een mail of vul het contactformulier onder aan de pagina in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op.

Misschien bent u ook geinteresseerd in

Contact en offerte

Nieuwsgierig naar wat JTG voor u kan betekenen? Op zoek naar een deskundig advies? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project?

Neem dan contact op met Jildert Teijema: 06 17 21 26 42 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

JTG Grond- en groenwerk
Suderpolderwei 1
8842 LR Welsrijp (Friesland)

Telefoon: 06 17 21 26 42
Email: info@jtg-grondengroenwerk.nl
KVK 60123389

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht